Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Και...Πετάμεεεεεε....!!! - Day 2

Πόσο απόλαυσα αυτόν τον ύπνο.... 

Ξύπνησα γύρω στις 11πμ τοπικής πάντα, ωρας, έχοντας κλείσει περίπου μια ντουζίνα ώρες ύπνου. Μπορώ να πω ότι εγκλιματίστικα πλήρως.
After ένα σύντομο breakfast, we took τα πράγματά μας και ξεκινήσαμε για τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις.

Ο καιρός θα μπορούσε να είναι και better. The weatherman had predicted ότι όλη την εβδομάδα (της παραμονής μου) θα ήταν βροχερός και windy.
Έξω ρίχνει "αυτό που σε φτύνουν", είναι ο Ελληνικός όρος για το drizzling. Μεταξύ ψιλόβροχου, χιονόνερου, μπόλικο σε ποσότητα, με αεράκι που το παίρνει και το σηκώνει στην κυριολεξία, και το πάει όπου θέλει. Εναλλακτικά, σκατοweather.

Όση ώρα η συγκάτοικος παρακολουθούσε ένα πολύ βαρετό αλλά υποχρεωτικό lesson, εγώ περίμενα σε ένα διπλανό κτήριο εντός του πανεπιστημιακού campus, όπου ο καθένας μπορεί να πιει τον καφέ του, να μελετήσει, να τσιμπήσει ένα σνακ, κλπ. (ναι, ανήκει στο πανεπιστήμιο).
Έχω φέρει και τις σημειώσεις από το on-line σεμινάριο που παρακολουθώ, μήπως και καταφέρω να συγκεντρωθώ να το διαβάσω (δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο σπίτι, μπορώ στο Bristol. Κάτι δεν πάει καλά...). Καθώς και ένα μυθιστόρημα 766 σελίδων, τρεις δωρεάν εφημερίδες (εκδιδόμενες από το πανεπιστήμιο), κι άλλο ένα δωρεάν φοιτητικό περιοδικό I was given a few hour ago.
Είμαι πολύ βολικός τύπος. Κάθομαι παντού, αρκεί να έχει καναπέ και ζεστούλα. 

Καλά, όχι ακριβώς παντού, είπαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου