Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Μια μικρή ματιά...


                    (η σύνθεση είναι καλλιτεχνική προσφορά από συμμετέχοντα στο Παζάρι)



Καλημέρα, καλημέρα! 

Η ώρα είναι 18.15μμ, αλλά το μυαλό μου τώρα αρχίζει να ξυπνάει.
Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πάρα πολύ κουραστικές, αγχώδεις, γεμάτες υπερένταση, αϋπνίες τα βράδια και υπνηλία όλη την επόμενη μέρα.
Οι αιτίες για αυτήν την κατάσταση είναι οι προθεσμίες της δουλειάς, και το παζάρι. Οι λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής, βελτιώσεις, προσθήκες, νέες ιδέες, με έφεραν στα όρια. Για να καταφέρω να συγκεντρωθώ στη δουλειά εν ώρα δουλειάς, ξεκίνησα να πίνω καφέ (εγώ είμαι του τσαγιού). Το πρόσεξαν οι συνάδλφοι, ότι κάτι τρέχει.

Ο καιρός πέρασε, το παζάρι έχει φτάσει στα μισά. 
Τα αντικείμενα που πωλούνται είναι ενδιαφέροντα, και ακόμα συνεχίζουν να μας φέρνουν. 
Πλέον κάνω πατέντες για να χωρέσουν όλα. Αν κάποιος έχει να προτείνει καμία, ελεύθερα, γιατί σιγά σιγά θα στερέψουν οι ιδέες.


Ορίστε και μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες.





                       Πρωτότυπα κοσμήματα (εδώ σκουλαρίκια)




Χειροποίητα αρωματικά κεριά και διάφορα βαζάκια για ρεσώ




Διάφοροι κουμπαράδες, μπλουζάκια και ότι δεν έχω χαρίσει από τα κοσμήματά μου




Σε Α' Προβολή, κοσμήματα που μας έχουν δώσει, και στο βάθος τα βαζάκια με σπιτική μαρμελάδα μήλο (την αγάπησε πολύ το γιαούρτι μου).




Κι άλλα πρωτότυπα κοσμήματα. Με έντονο το στοιχείο της επαναχρησιμοποίησης.





Λικεράκια και γλυκά του κουταλιού. Με εσπεριδοειδή. Η πρώτη μου αμαρτία ήταν ένα βαζάκι γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, που συνόδεψε ένα μικρό κεσεδάκι γιαούρτι. (Εντολές γιατρού, το γιαούρτι. Η γλυκιά προσθήκη ήταν δικιά μου πρωτοβουλία, αλλιώς γιαούρτι γιοκ). 




Τα μπουκαλάκια με τις χρωμαστιστές ετικέτες, δεν τα πίνουμε. Τα κάνουμε μασάζ. Μείγματα αιθέριων ελαίων ειδικά για: Τόνωση, Χαλάρωση, Μυικούς πόνους, Ενυδάτωση μαλλιών/Ξηροδερμία, Κρυολόγημα, Κυταρρίτιδα. 




Οι Ονειροπαγίδες είναι κάτι ξεχωριστό στο παζάρι. Κρατάνε μακριά τους εφιάλτες (για μας οι εφιάλτες είναι οι κακές σκέψεις, η μιζέρια, η κακοκεφιά, και οι κακοί άνθρωποι), και μας κάνουν να ονειρευόμαστε περισσότερο και να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.





 Τα bebe πλεκτά, φυσικά. Μπρελόκ, πορτοφολάκια, καπνοθήκες και άλλα.




 Καδράκια για παιδικό τοίχο. Σκουλαρίκια κρεμασμένα στον πίνακα, τα απίθανα κρεμαστά mobile, κι άλλα πλεκτά, το best seller οι κρεμάστρες τοίχου. (Οι πατέντες που λέγαμε εφαρμόστηκαν κυρίως σε αυτήν την πλευρά του δωματίου).




 Οι πασχαλινές μας λαμπάδες...




Νομίζω είναι φανερό ότι αξιοποιούμε όλον τον χώρο 




Ακόμα και τις καρέκλες




 Και τους πάγκους




Και τα ράφια dexion που συναρμολογήσαμε ειδικά για αυτή τη γωνία.
Εδώ έχουμε τσάντες, τσαντάκια, ρούχα, κούπες, φωτιστικά, φουλάρια, κάδρα, βιβλία, παιχνίδια, και πολλά άλλα!







Και μια συμβουλή εκ πείρας: Προτείνω να περάσετε μια βόλτα γιατί εκείνες τις μαρμελάδες μήλο και τα γλυκά του κουταλιού, δεν τα βλέπω να μένουν για πολύ ακόμα (εντολές γιατρού 1 γιαούρτι / ημέρα). 


Υπενθυμίζω ότι το Παζάρι είναι ανοιχτό για όλον τον Απρίλιο 2013, από Τετάρτη έως Παρασκευή, ώρες 19μμ - 21μμ, εκτός από την Πέμπτη 18/04 που για τεχνικούς λόγους δεν θα δεχτούμε επισκεπτήριο.
Θα μας βρείτε στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων 3, στάση μετρό Πανεπιστήμιο, στον 6ο όροφο.   





 Καλή ξεκούραση!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου