Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

A whole week in Bristol - Day 4

Day 4

Primark
Άμα ποτέ επισκεφθείτε το Bristol, να περάσετε οπωσδήποτε δυο τουλάχιστον ημέρες στο Primark. Είναι ένα τεράαααααστιο κατάστημα που έχει απ'όλα και για όλους. Το πιο καλό είναι ότι οι τιμές είναι απλά απίθανες. 






Εκτός από το Primark, υπάρχει και το Debenhams που είναι πιο πρσεγμένο εμπορικό κατάστημα (σε στυλ του δικού μας Attica, με το πιο φθηνό κομμάτι να είναι στις 25 λίρες-φανταστείτε τις τιμές στο Primark...).



The Galleries
Το "The Galleries" είναι ένα εμπορικό κέντρο το οποίο "πρέπει να το γκρεμίσουν και να το ξαναφτιάξουν από την αρχή, διότι είναι άθλιο και δεν έχει κάτι αξιόλογο". Απ'ότι φαίνεται, το The Galleries, μάλλον ήταν από τα πρώτα εμπορικά κέντρα, αλλά τώρα το μοναδικό ενδιαφέρον που έχει είναι το The 99 pounds store, το κατάστημα με τσάι και ροφήματα Whittards, κι ελάχιστα ακόμα. 


















Πάρκα και παρκάκια
Στον πηγαιμό για οπουδήποτε, συναντάς πολλά πάρκα, παρκάκια, και με το που ξεμυτίζει ο ήλιος, όλοι έχουν κάτσει για πικ νικ.

Αυτό δεν είναι πάρκο, αλλά ένας κήπος και είναι δίπλα στον δρόμο. 




Harbourside
Το Bristol, εκτός από τα πάρκα έχει και το Harbourside. Το ποτάμι. Εξ' ού και οι γλάροι.
Είναι πολύ όμορφα, τα νερά είναι λίγο βρόμικα, αλλά αξίζει να πάτε.
Ειδικά άμα είναι και Παρασκευή απόγευμα και όλοι έχουν βγει έξω φορώντας στολές και πάνε όλοι μαζί για μπύρες. Μετά τη δουλειά.

Κάπως έτσι είναι το ποτάμι το απόγευμα.


















Κι έτσι όταν νυχτώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου